Marenca

Retour beleid

Retourneren
We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een ​​retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een ​​retour te starten kunt je contact met ons opnemen via info@marenca.nl. Als je retour aanvraag wordt geaccepteerd breng je het pakket naar een bezorgdienst naar keuze. Wanneer het pakket bij ons is aangekomen zullen wij je bestelling binnen 10 dagen verwerken. Retourneren is dus op eigen kosten. Wij zullen u informeren over de status van uw retour per e-mail.

Voor een vragen kan je altijd contact met ons opnemen via info@marenca.nl
Helaas kunnen we geen retourzendingen van afgeprijsde artikelen of cadeaubonnen accepteren.


Schade en problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het goed kunnen maken.


Omruilingen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt terug te sturen. Zodra de retourzending is geaccepteerd, kun je een afzonderlijke aankoop doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en je laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt je automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.